Menu

Over ons

Partnership

= samenwerken met Recreatief.nl BV, Businessbookers BV en CRIO BV

Onze specialisatie is het samenstellen en promoten van arrangementen zowel leisure ( Recreatief.nl BV ) als zakelijk ( Businessbookers BV ). Wij ondersteunen en adviseren veel locatie partners met marketing activiteiten ( CRIO BV ). Wij werken voor honderden partners uit de vrije tijds industrie, MICE branche en enkele reisorganisaties.

Als uitgever en eigenaar van een groot netwerk van duizenden websites richten wij ons op doelgroepen, thema’s en regio’s. Al meer dan 20 jaar investeren en bouwen we aan dit netwerk met krachtige domeinen en veel social media, hiermee bereiken we wekelijks honderdduizenden mensen. Onze honderdduizenden klanten in combinatie met een continue groeiend bereik binnen uw doelgroep zorgt ervoor dat uw verhaal regelmatig en succesvol verteld wordt. Wij zijn in staat door onderzoek, creatie en jarenlange ervaring in de branche uw producten veel beter te laten converteren dan wie dan ook.

Bent u op zoek naar een zeer ervaren marketing- en boekingsspecialist in Nederland? Neem  contact met ons op voor een 1ste inspirerend contact.

Bel ons 0316-581910 of mail voor een afspraak.

Met recreatieve groet,

Christel Gieling